Află din PRIMA despre avantajele de a investi în Oradea

Costurile pentru locuințe în diverse capitale europene pot fi copleșitoare când știi că „acasă” este mai bine. De exemplu, viața în Paris vine cu un preț ridicat, unde metrul pătrat util depășește adesea 10.000 de euro. O valoare așa zisă „mai mică”, dar departe de a fi accesibilă, se găsește la Praga, unde prețul este de aproximativ 4.600 de euro pe metrul pătrat util.

Acestea fiind spuse, este de înțeles că preferăm să ne bucurăm în Oradea de condițiile occidentale de trai, cu un echilibru rar întâlnit între tradiție și modernitate. Orașul a devenit o soluție atractivă pentru mediul de afaceri și real estate, iar dezvoltarea infrastructurii și comunitatea în creștere demonstrează că este o alegere ideală pentru cine dorește să investească într-un viitor promițător în România.

1649c426 7171 3b80 67dc 6ff8f432698e

Trebuie să menționăm ansamblurile noastre rezidențiale cu potențial de business remarcabil. Cel dintâi este PRIMA Green, conceput pentru regenerarea urbană a cartierului, cu facilități la standarde înalte și o locație ce îl plasează la cinci minute de Băile Felix. Aici se naște un ecosistem al avantajelor, iar achiziția unui apartament ce se regăsește în selecția promoției actuale îți aduce și finisajele cadou.

Acum, să oferim atenție lansării vânzărilor pentru blocul P1 din PRIMA Green. Trebuie să descoperi compartimentările variate pe care ți le-am pregătit și noul tip de apartament disponibil de acum în acest proiect: 3 camere tip Monaco. Ai ghicit, acesta te va duce cu gândul la o vacanță într-un oraș superb.

Investește rapid pentru a beneficia de ofertele avantajoase, care te vor ajuta să îți rezervi locul într-o comunitate modernă!

4a5edf63 3482 b9fd 601b 1e1b1279b3c1